Over Acumo


De naam Acumo is afgeleid van Acupunctuur Monique.

Na mijn geneeskunde-opleiding en specialisatie tot huisarts in 2005 afgerond te hebben aan de Universiteit Maastricht vond ik de westerse visie" op geneeskunde niet compleet genoeg en met vaak beperkte tijd voor de mens als persoon. Vandaar dat ik mij ben gaan verdiepen in de Chinese geneeskunde en met name acupunctuur.
Dit biedt een mooie additieve en complementaire behandeling op de westerse geneeskunde. Hierdoor kunnen vele vaak chronische en onbegrepen klachten, toch verlicht of verholpen worden. De zieke wordt behandeld en niet alleen de ziekte. Het beste van twee zienswijzen wordt gecombineerd.

Ik heb de 3-jarige opleiding tot acupuncturist gevolgd bij de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV).
Regelmatig volg ik nascholingen georganiseerd door deze organisatie.
Naast mijn werkzaamheden als acupuncturist ben ik werkzaam als huisarts te Baexem.

Ik ben aangesloten bij de NAAV, de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging. Het lidmaatschap van de NAAV maakt, dat er voldaan moet worden aan de NAAV-kwaliteitseisen en gewerkt moet worden volgens strikte eisen op het gebied van kwaliteit, opleiding, klachtenregeling en tuchtrecht. Hiertoe behoort ook dat ik mij conformeer aan de Europese privacywetgeving (AVG). Zie privacyreglement Acumo.

Indien gewenst kunt u het Patient Tevredenheidsonderzoek invullen


© 2010 ACUMO | Design by R. Smeets